Blogin kirjoittaja

Hei ja tervetuloa blogiini!

Olen asunut kolmasosan elämästäni Suomen ulkopuolella.  Tämä ehkä kuvaa minua kaikkein parhaiten, koska se on muokannut minua valtavasti.  Tapasin jenkkimieheni ulkomailla ja nyt meillä on monikulttuurinen suurperhe. 

Kuvittele kasvia, joka siirretään kotimullastaan eksoottiseen puutarhaan.  Sen on pakko muuttua – ehkä juurien pitää kaivautua syvemmälle, ehkä uusi ilmasto ei salli niin paljon lehtiä, ehkä kukkiminen tapahtuu eri tahdissa, ehkä se tuottaa erilaista hedelmää. 

Olen erilainen suomalainen.  En välttämättä olisi tätä valinnut kohdalleni, koska rakastan Suomea ja suomalaisuutta.  Mutta niitäkin enemmän rakastan Jumalaa ja Hänen Sanaansa.  Tämä rakkaus onkin saanut olla minua muuttamassa – kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti. 

Yhdistän moninaisen kulttuuriymmärryksen Raamatun tutkimiseen.  Jos Raamattu on Jumalan Sanaa, sen tulee olla ajankohtainen jokaisessa kulttuurissa.  Ja koska uskon Raamatun olevan Jumalan Sanaa, en voi tulkita sitä suomalaisuudesta käsin.  Minun on sopeuduttava Jumalan Valtakunnan kulttuuriin, ei päinvastoin. 

Käsittelen kirjoittamalla kysymyksiä, joihin haen vastauksia.  Olisi epäkypsää hakea Raamatusta tukea omille näkemyksilleni tai oman kulttuurin näkemyksille.  Sen sijaan haen Raamatusta näkemyksiä, joiden minun tulee omaksua omaan elämääni. Olen muuttunut.     


Lukeminen ja kirjoittaminen sopii introvertille luonteelleni.  Kirjoittaminen auttaa minua selkeyttämään ajatuksiani ja tyyppilliseen introverttien tapaan ilmaisen itseäni paremmin kirjoittamalla.  

Olen kirjoittanut itsestäni blogissa: 

Tässä kirjoitan blogin tarinan ja kirjoittamisesta.
50 asiaa, jotka tekevät minusta onnellisen.

Minut löytää Pinterestistä nimellä Henna Maria. Lisään sinne viikotain itseäni kiinnostavia juttuja.  Tässä linkki Vanhemmuushuumoria-tauluuni.  Vietän joskus iltoja nauraen tälle hullulle elämänvaiheelle, jota ruuhkavuosiksikin kutsutaan!


Lol funny. I love Calvin and Hobbes:
Suosikkisarjakuvani
Jos tykkäät teksteistäni, jaa niitä sosiaalisessa mediassa muillekin! Ja jos et tykkää teksteistäni, jaa niitä sosiaalisessa mediassa muillekin! :)  Aina on joku, joka haluaa niitä lukea, muttei ole vielä tänne löytänyt. Ja mikään ei tietenkään ilahduta kirjoittajaa niin paljon kuin blogissa vieraileminen ja kommentin jättäminen.  

Henna Maria 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...