Blogin kirjoittaja

Hei ja tervetuloa blogiini!

Naiset usein kuvaavat itseään suhteessa toisiin ihmisiin.  Tärkeimmät ihmissuhteeni ovat mieheni ja meidän neljä lasta; olen vaimo ja äiti.

Nämä ihmissuhteet perustuvat vahvasti Jumalasuhteeseeni. Toiveena tulevan aviomiehen suhteen oli, että haluan hänen rakastavan Jeesusta enemmän kuin minä. Halusin miehen, jonka elämässä usko on ykkösenä, koska se on itselleni elämän perusta. Toiveeni toteutuivat! 

Tapasmme sokkotreffeillä juhannuksena kohta 17 vuotta sitten.  Ensimmäiset ajatukset, kun näimme toisemme olivat: "Ei oo mun tyyppiä" (minä) ja "Liian kaunis ollakseen älykäs" (mies).   Ylpeyttä ja ennakkoluuloja, mutta niin vain huomasimme, että tässähän on juuri sellainen ihminen, josta olen haaveillut  :)

Yhdessä mieheni kanssa tykkäämme puuhailla kotiprojekteja, lähettää toisillemme linkkejä hyviin artikkeleihin, katsella tv-sarjoja ja syödä hyvää ruokaa.  Perheenä mukavinta on aktiivireissut luontoon kävellen tai pyöräillen ja hengailu ystäväperheiden kanssa, perjantai-illan elokuvaa unohtamatta.

Olen aina ajatellut, että haluaisin ainakin kolme lasta.  Mies ei ollut ajatellut lapsia ollenkaan ennen kuin tapasi minut.  Meillä on nyt kaksi tyttöä ja kaksi poikaa ja on ihanaa seurata miten nämä pienet persoonallisuudet kehittyvät ja kasvavat ja ilmaisevat itseään.

Rukoilin myös nuorena sitä, että Jumala antaisi minulle niin vaikean elämäntehtävän, että minun on pakko polvistua rukoilemaan Häneltä siihen selviytymistä. Pelkäsin, että itseriittoinen luonteeni voisi muuten porskutella menemään omin voimin ja sitä en halunnut. Äitiys on ollut yksi elämäntehtävä, jossa koen itseni riittämättömäksi ja päivittäin tarvitsen yliluonnollista apua.

Myös muissa elämän haasteissa olen kokenut, miten Jumalan läsnäolo on ollut tukemassa vaikeiden päivien ja kuukausien läpi. Erityisen rohkaisevaa on huomata, että olen kasvanut ja kypsynyt ja muuttunut. En ole enää se sama henkilö kuin 20 vuotta sitten ja olen kiitollinen mahdollisuudesta muutokseen, joka on tarjolla meille Jeesuksessa Kristuksessa.  

Nautin lapsistani, mutta introverttinä tarvitsen omaa aikaa, jota otan hyvän kirjan, valokuvauksen, kodin sisustamisen tai kirjoittamisen kautta.  Kirjoittaminen auttaa minua selkeyttämään ajatuksiani - tyyppilliseen introverttien tapaan ilmaisen itseäni paremmin kirjoittamalla ja olen huomannut, että usein en tiedä mitä ajattelen aiheesta ennen kuin olen siitä kirjoittanut.  

Me elämme monikulttuurista suurperhearkea.  Olemme asuneet ja matkustelleet useissa maissa ja palvelleet yhdessä pioneeriseurakuntatyössä.  Olen kiitollinen mahdollisuudesta olla paljon läsnä lasteni elämässä.  On uskomatonta huomata, miten nopeasti aika kuluu.  En halua menettää mahdollisuuksia opettaa heitä tuntemaan Jumala ja rakastamaan Häntä.

Jumala käski Israelin kansaa aikoinaan näin:  "Painakaa siis nämä minun sanani sydämeenne ja mieleenne ja sitokaa ne merkiksi käteenne, ja ne olkoot muistolauseena otsallanne;  ja opettakaa ne lapsillenne, niin että puhut niistä kotona istuessasi ja tietä käydessäsi, maata pannessasi ja ylös noustessasi. Ja kirjoita ne talosi pihtipieliin ja portteihisi..." (5 Moos 11:17-20).  Aivan kuten itsekin huolehdin siitä, että kasvan Jumalan ja Hänen Sanansa tuntemisessa, opetan lapsiani siinä kasvamaan.  

Olen kirjoittanut itsestäni blogissa:
Tässä kirjoitan blogin tarinan ja kirjoittamisesta.
50 asiaa, jotka tekevät minusta onnellisen.

Minut löytää Pinterestistä nimellä Henna Maria. Lisään sinne viikotain itseäni kiinnostavia juttuja.  Tässä linkki Vanhemmuushuumoria-tauluuni.  Vietän joskus iltoja nauraen tälle hullulle elämänvaiheelle, jota ruuhkavuosiksikin kutsutaan!

Lol funny. I love Calvin and Hobbes:
Suosikkisarjakuvani

Oli vaikeaa löytää kuvia tähän julkaistavasti!  Olen itse yleensä kameran takana.  Tässä olen neljän lapsen äitinä reippailemassa Tyynen valtameren rannalla:   Jos tykkäät teksteistäni, jaa niitä sosiaalisessa mediassa muillekin! Ja jos et tykkää teksteistäni, jaa niitä sosiaalisessa mediassa muillekin! :)  Aina on joku, joka haluaa niitä lukea, muttei ole vielä tänne löytänyt.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...