27.10.2014

Etsitkö hyvää lukemista?

Me suomalaiset olemme lukevaa kansaa!  Myös perhe-elämän kiemuroissa moni hakee tietoa lukemalla.  Naistenlehtiä löytyy kyllä monta erilaista, mutta itse olen ainakin pettynyt niiden hyvin sekulaariseen ja pinnalliseen ihmiskuvaan.  Hyvää lukemista saa joskus hakemalla hakea, puhumattakaan kristillisiin arvoihin perustuvaa lukemista,  siksi haluan suositella tätä perhelehteä:

Päivä Oy:n ABC+ -lehti on pohjoismainen ainoa kristillinen perhe-lehti!


Lehden teemoja ovat vanhemmuus, kasvatus ja ihmissuhteet.  Perheiden ABC+ kirjoittaa monipuolisesti seurustelusta, avioliitosta, vanhemmuudesta ja isovanhemmuudesta.  Lehdessä ei kartella asioita, joista moni ei uskalla puhua läheisimpienkään ystävien tai seurakunnan työntekijöiden kanssa:  avioliiton tai lastenkasvatuksen vaikeudet, seksuaalisuus,  pornoriippuvuus.ABCplussalla on muutama asiantuntija, jotka vastaavat palstoillaan lukijoiden lähettämiin kysymyksiin.  Kasvatuksesta puhutaan vauva-iästä murrosikään ja usein esitellään lukijoiden kokemuksia esim. raskausajasta tai kotiäitiydestä.  Lehdessä on myös kirjaesittelyjä ja mainoksia.  Alla olevassa kuvassa näkyvät K-15 ja K-18 -kirjat ovat varmasti mainio apu ja keskustelunavaus murrosikäisen vanhemmille ja nuorille itselleen.
Lehdessa tulee esiin myös ihan tavallisten perheiden ääni.  Ihmiset avautuvat kertomaan kokemuksistaan ja elämän suurista päätöksistä.  Tykkään itse lukea miten Jumala on  johdattanut erilaisia ihmisiä yhteyteensä ja kasvamaan ihmissuhteissaan sekä selviämään mahdottoman suurien koettelemusten läpi.  


Lehdessä ei juoruta eikä mässäillä kristillisen maailman julkkisten yksityiselämällä.  Sen tarjoamat neuvot ovat myös varteenotettavia, nousten esiin Raamatun ohjeista.  Lehdessä ei myöskään tuoda esille vain tietyn kristillisen suuntauksen arvoja, omasta mielestäni se on hyvin yhteiskristillinen.  Jos siis etsit hyvää tilauslehteä, tässä on yksi lukemisen arvonen! 

Päivä Oy:llä ei ole aavistustakaan siitä, kuka olen.  En ole saanut tästä kirjoituksesta mitään hyötyä itselleni.  Suosittelen vain lehteä, jota itsekin luen!  :)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...