9.3.2012

Millainen on Oikea Suudelma...


Tervehdys!

(poskisuudelmat muiskis kaikille :) (Tämä EI ole se suudelma josta aion kirjoittaa!!!)


Vaikka olen kuullut opetusta avioliitosta vuosien ajan ja jopa ennenkuin olimme naimisissa, on jännää huomata, että sitä tosiaan tekee ne kaikki 'virheet' joista varoitetaan.  Kuulemme ohjeita kuten "Jätä aikaa parisuhteelle silloinkin kun lapset ovat pieniä" ja "Romanssia ja intohimoa täytyy ylläpitää, se ei ole automaattista." ja unohdamme ne arjessa pian. 


No, on siis varmasti syytkin siihen, miksi me tarvitsemme opetusta näissä asioissa...Ihminen unohtaa hyvätkin asiat.  Ehkä varsinkin ne hyvät asiat.  En epäile ollenkaan, että sielujemme vihollinen tekee kaikkensa, jotta Kristittyjen avioliitot olisivat tylsiä, tyhjiä ja surullisia paikkoja tai jopa epäonnistuisivat kokonaan.  


Tärkein ihmissuhde naimisissa olevalle naiselle on hänen miehensä.  Myös lasten saapumisen jälkeen.  Rakkaus omaa lasta kohtaan on jotain kokonaisvaltaista ja järisyttävää...elämän ihmellisimpiä asioita.   Mutta suhde mieheesi tulee silti ennen lapsia.  Ja väitänpä, että jos sinun ja miehesi suhde on kunnossa, myös lapset voivat paremmin.  Lapsille on todella tärkeää, että vanhemmat rakastavat toisiaan - eikä lasten iällä ole väliä.   


En ole mikään avioliittoneuvoja enkä -terapeutti, mutta jos löydän avioliittoa kasvattavia ja parantavia hyviä juttuja, aion kirjoittaa niistä täällä!  Tänään kirjoitan suutelemisesta.  Muistathan seurusteluajat? Silloin vierähtää helposti jopa tunti nenät vastakkain ja toisen läheisyydestä nauttien :D Suuteleminen on selkäpiitä väristyttävää ja romanttista ja kiihottavaa ja toiseen tutustumisessa aivan ihanaa.  Mutta kun avioliittomittariin raksahtaa vuosia toisensa jälkeen, voi olla että intohimoiset suudelmat ovat vähitellen muisto vain.  Jäljelle jää poskisuukot ja nopeat pusut mennen, tullen ja palatessa.  


Eräs linkkilistassani oleva bloggaaja Courtney keskusteli Dr. David Clarken kanssa  suutelemisesta.  Tämä tohtorimies on kirjoittanut jopa kirjan aiheesta


Alla olevassa videossa Dr. Clarke kertoo tosi hauskasti siitä, miten vuosien varrella märät ja kiihkeät ja pitkät suudelmat kuihtuvat pikaisiksi huulten koskettamiseksi.  Nauroin ääneen kun hän kuvailee näitä "rutikuivia nokkaisuja" ja napauttaa sormen päät yhteen...ihan niinkuin linnut konsanaan.  Näytin videon myös miehelleni ja sanoin että nyt otetaan opiksi ja aloitetaan taas ne kunnon suutelusessiot, joista Dr. Clarke puhuu.  Oikean suudelman reseptiin kuuluu sylky eli rutikuivilla huulilla ei voi suudella.  2-3 keskimäärin 25 sekunttia kestävää märkää suudelmaa...tämä on oikea tapa tervehtiä puolisoa erossaolon jälkeen!  


Video on vajaan minuutin mittainen, englanninkielinen: 

Ja koska haluan aina löytää Raamatusta perusteita elämänohjeille, tässä on muutama paikka Korkea Veisusta eli Laulujen Laulusta: 


1:2. Hän suudelkoon minua suunsa suudelmilla. Sillä sinun rakkautesi on suloisempi kuin viini. 
4:11. Sinun huulesi tiukkuvat hunajaa, morsiameni; mesi ja maito on sinun kielesi alla, ja sinun vaatteittesi tuoksu on kuin Libanonin tuoksu." 
 5:16. Hänen suunsa on sula makeus, hän on pelkkää suloisuutta. Sellainen on minun rakkaani, sellainen on ystäväni, te Jerusalemin tyttäret.
7:8-9  ...henkesi tuoksu kuin omenain tuoksu.  Ja olkoon suusi kuin jalo viini. 
Suutelu on Jumalan antama lahja puolisoille ja siitä saa nauttia ihan täysin siemauksin!  Avioliitossasi saa olla intohimoa ja kiihkeyttä vuosienkin jälkeen...Jos olette unohtaneet suutelemisen jalon taidon, istukaa tänä iltana sohvalle kasvotusten ja ... Kokeile tänä iltana oikeita suudelmia ja nauti tuloksista! 


Pus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...