18.11.2016

Blogin uusi ulkonäköBlogin synttäripäivän kunniaksi vaihdoin sen ulkonäköä!

Nyt näkyvillä on pikku kuvia, joita klikkaamalla pääsee lukemaan postauksen. Minusta on kiva, kun näkee kerralla useita tekstejä.  Ja näin on helppoa päästä selailemaan ja lukemaan vanhempiakin juttuja.

Tekstejä voi valita ylhäällä vasemmalla olevien vaihtoehtojen mukaan: uusimmat, päivämäärän mukaan, jossa kivasti pikku kuvat liukuvat omiin kuukausiinsa, tunnisteen mukaan (itse tykkään tästä vaihtoehdosta) ja kirjoittajan mukaan (minä itte).

Navigointipalkki on piilossa tuossa oikealla - se tulee esiin kun siirrät hiiren oikeaan reunaan. Joitakin tallennuksia sieltä jäi pois, joten jos jotain sinulle tärkeää on hukassa, kysele sen perään!

Aion pitää tätä layoutia käytössä vuoden loppuun saakka. Sitten päätän palaanko takaisin vanhaan tuttuun perusnäkymään, vai kokeilenko taas jotain uutta kivaa.  Aiheet pysyvät samana, pohdintaa Raamatun äärellä naiseudesta, avioliitosta, äitiydestä, ihmissuhteista ja tunteista.

Olen oikeastaan aika perinteinen bloggaaja enkä välitä, jos suosikkiblogini muuttavat ulkonäköä useaan kertaan. Itselläni jää ikävä blogibanneria, tuota violettia kuvaa, mutta senhän saa aina takaisin.
Mitäs mieltä olet muutoksesta?

Ihan kiva?
Ihan kamala?
Aivan sama?
Upea?

:D

Oikein hyvää viikonloppua!

Henna Maria

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Toivoisin saavani edes hitusen samaa ajatusten rikkautta kuin sinulla. Kerran toisensa jälkeen olet perehtynyt uuteen aiheeseen ja tuonut sen tänne muitakin ilahduttamaan. Ideavarastosi tuntuu aivan ehtymättömältä :)

  Luen blogia kännykällä, enkä löytänyt sitä tavallista "siirry internetversioon" - linkkiä. Kännykällä päivitykset näkyvät kokonaisina, kaikki peräkkäin. Mukava tätä on näinkin lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia oikein kovasti kommentista! Luen tosi paljon, auttaisiko se idearikkaudessa....
   En itse lue ollenkaan blogeja kännykällä, joten en ajatellutkaan miten kännykkämaisemat muuttuvat. Mutta täytyy sanoa, että tietsikan näytöllä tämä uusi ulkomuoto tulee paremmin esille. Hmmm. täytyy tutkia tuota "siirry internetversioon"- linkkiä. Onko se parempi olla olemassa?

   Poista
 2. Kännykällä on vaikea lukea kun tekstit peräkkäin, ennen oli otsikko ja pieni kappale jota klikkaamalla pääsi lukemaan koko jutun. Nyt on vaikea palata lukemaan vanhoja tekstejä kun jutut peräkkäin ja pitää kahlata kaikki tekstit läpi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai harmi, en osannut ajatella miten muutos vaikuttaa kännykän kanssa lukemiseen. Yritin löytää versiota, jossa olisi taas kuvaamasi näkymä, mutta sitä en taida saada takaisin ennen kuin vaihdan vanhaan tuttuun takaisin...

   Poista
 3. Vanha malli oli huomattavasti parempi, luen puhelimella. Tässä uudessa täytyy skrollata aina koko teksti alas, että näkee onko tullut uusia kommentteja. Tai jos haluaa palata vanhempiin teksteihin, täytyy kaikki uudemmat tekstit skrollata kokonaisuudessaan läpi ennen kuin löytää haluamansa. Vanhassa versiossa näkyi kätevästi otsikko, hieman tekstin alkua ja kommenttien määrä joka postauksesta. Eli samalla näkymällä aina useamman postauksen tiedot. Eli saisiko vanhan takaisin mahd. pian, pliis? : )

  Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna, otan huomioon pyyntösi! :) En huomannut ajatella, miten muutos vaikuttaa kännykän kautta blogia seuraaviin. 80% lukee blogia koneelta, mutta otan tottakai kaikkien kommentit huomioon!

   Poista
 4. En tiedä, mitä mieltä olisin uudesta ulkonäöstä :D ensin ajattelin, että eiii, mutta oikeastaan, ihan totta tuo, että nyt helpommin lueskelee myös vanhempia kirjoituksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lurre, olin itsekin edes-takaisin vanhan ja uuden välillä muutaman viikon. Mutta päätin, että kokeilemalla sen vasta tietää! :D Vanha malli tulee takaisin, muttei ihan vielä... Nauti nyt niitä vanhoja tekstejä lukemalla ;)

   Poista

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...