26.11.2016

Kirjasarja-vinkki (englanniksi)

Facebook on täynnä ilohuutoja Gilmore Girls-sarjan jatko-osista. Itseltäni tämä on jäänyt ihan tuntemattomaksi ohjelmaksi. Seuraatko? Onko hyvä?  Sen sijaan löysin mennä viikolla viihdyttävän kirja-sarjan ja olen aloittamassa sen viimeistä osaa tänä iltana (uuden kirjan aloittaminen on parhaita asioita maailmassa).

Kyseessä on Amanda G. Stevensin Haven Seekers-sarja. Tällä hetkellä Amazonin kautta sarjan Kindle-versiot ovat vain 0.99$ per kirja.

Seek and Hide: A Novel (Haven Seekers Book 1)Found and Lost: A Novel (Haven Seekers Book 2)Take and Give: A Novel (Haven Seekers Book 3)Far and Near: A Novel (Haven Seekers Book 4)


"Kuusi vuotta sitten valtio aloitti kirkon kontrolloimisen. Vain uudelleen käännetyt Raamatut ovat laillisia, ja erityisvirasto, Constabulary, varmistaa, että tätä ja muita sääntöjä noudatetaan.  Marcus Brenner, tuore kristitty, tekee kaikkensa suojellakseen seurakuntaperhettään vankeudelta - ja on valmis vaarantamaan oman vapautensa, jotta saa hallituksen agentin luottamaan itseensä."  
En malttanut laskea kirjoja käsistäni, toimintaa, jännitystä ja seikkailua riittää.  Hyvää viihdettä ja siltikin syvempiä ajatuksia herättävää: entä jos joskus valtio tulee ottamaan ylivallan ja kristittyjen on noudatettava valtion hyväksymiä oppeja. Mitä tekisit? Entä jos valintasi vaarantavat perheesi, lapsesi, tulevaisuutesi...?

Ja vakavammin: tämä on todellisuutta tänä päivänä monissa maissa...

Jos et vierasta englanniksi lukemista, käy nappaamassa itsellesi! Hyvää viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...