9.10.2012

Mistä löytää peittävä uimapuku?

Fresh Spirit Kuviollinen Mekkouimapuku
Elloksen mekkouimapuku
Tunnen itseni oikein ajan tasalla olevaksi.  Aion nimittäin kirjoittaa lisää uimapuvuista!  No, itse asiassa erään lukijan kommentin perusteella aloin katsella netin kautta löytyviä säädyllisiä eli peittävämpiä uimapukuja.  Ja kyllähän uimapukuja voi käyttää vuoden ympäri...eihän sitä koskaan tiedä milloin tulee pikainen lomalle lähtö lämpimään maahan!  Tai ehkä arkisemmin: lapset haluavat uimahalliin...

Huffintong Post kirjoitti eräässä artikkelissaan, että säädylliset uimapuvut eivät ole enää vain hurskaitten ja hartaiden harrastus.  Monenlaiset syyt aktiivisista vesi-harrastuksista aurinkosuojaan saavat naiset hakemaan uimapukuja, jotka pysyvät päällä kovemmassakin menossa ja peittävät vartaloa enemmän kuin neljän pikkiriikkisen kolmion verran.

Peittäviä uimapukujahan saa ihan pitkähihaisista ja nilkkoihin asti ulottuvista musliminaisten puvuista kaksiosaisiin säädyllisiin uima-asuihin.  Aika hintavaksi uima-asut voivat kyllä muodostua, mutta minulla ei ainakaan uimapuvut ole käytössä kuluneet.  Koon kasvaminen vaihtuminen saa useimmiten ostamaan uuden... Tässä muutama kuva, joista kyllä huomaa, että säädyllisyyttäkin on monen asteista maailmassa *teksti on vanha, joten kuvat eivät välttämättä näy.

Löytyy Australiasta

Carmen
Hintana $ 114

Sunset Palms Sport Tankini Top
Yläosa $39
Turquoise Sarong Bottoms
Alaosa $ 25
Plus Size Flower Candy V-Neck Tankini Top
Plussakokoja

Hakusanoina käytin "modest swimwear".  Jos klikkaat haussa kuvat näkyviin, saat yhdellä silmäyksellä pian selville millainen uimapuku sinua miellyttäisi.  Hintaahaan näille näytti olevan, toisaalta monilla sivuilla oli alet menossa...joskus kannattaa ostaa sesongin ulkopuolella!  Riippuu sitten ihan sivuista, toimittavatko ostoksia Suomeen asti.

Seuraavat kuvat Suomen markkinoilta, hakusanoina "peittävä uimapuku":
Daxon Musta/valk tere Uimapuku
Ellokselta 44,95 e


Sunmarin - Uimapuku
Sunmarin uimapuku 
Finnwearin uimapuku
Löysin suomalaisesta tarjonnasta halvempia hintoja, mutta toisaalta (luonnollisesti) vähemmän valikoimaa.  Ei ole helppoa kai tuon uimapuvun ostaminen ikinä, mutta jos haluaa peittävämmän ja säädyllisemmän uima-asun, sitä täytyy valitettavasti hakea tarkemmin.  

Tässä siis ihan muutama esimerkki, mitä nyt pikaisesti löysin...en ole mikään muotibloggaaja! :)

Mistä olet löytänyt siveitä uimapukuja?  Netin kautta?  Isoista tavarataloista?
5 kommenttia:

 1. Löysin kans tuon sivuston, mistä tuo turkoosi-musta-vihreä yläosa on. Siellä oli kivan näköisiä, mutta hintaa kertyy kun pitää vielä bikinihousut tilata mekon alle laitettavaksi. Ajattelin kuitenkin tilata sieltä, kunhan pääsen näistä lopuista kiloistani eroon. Ei ole kivaa, jos uikakrit jää liian isoiksi. Voin laittaa tänne sitten tietoa vastasiko laatu odotuksia. Nyt muuten Prismassa oli myynnissä joku kiva uikkari, jossa erillinen alaosa tummansinisellä mekolla. Se alaosa oli tosi kiva, mutta yläosa niin syvään uurrettu, että en sitten kelpuuttanut sitä itselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo oli minunkin suosikkisivusto, niin paljon valikoimaa! Ymmärsin, että tuossa hamemaisessa alaosassa on mukana ne bikinihousut...mutta se ei ole kyllä yhtään selvä tuosta kuvasta. Sinnehän käy vaikka jotkut omat vanhat bikinihousut, ja sitten hamonen vaan päälle jos se tosiaan on vain se kiedottava hame...Kerro sitten millaista laatu on!

   Poista
 2. Itse löysin esikoista odottaessani kirpputorilta uimamekon, jonka alle laitoin bikinien alaosan. Kävi hyvin siveästä uikkarista raskausmasun kanssa.

  VastaaPoista
 3. Oletko jo löytänyt tämän sivuston? Ulkomaalaista on vieläkin, eikä kovin halpaakaan, mutta perustaja on kristitty joka heräsi aivan samaan kysymykseen. :) http://www.reyswimwear.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sheessa linkistä! Siellä oli tosi söpöjä uikkareita! Hinta on kyllä aika makea, ja moni malli oli loppunut kun kävin siellä katsomassa, mutta he lähettävät tilauksia myös ulkomaille.

   Poista

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...