30.7.2016

Kivoja uimapukuja ja muotituulahduksia

Aika  moni löytää blogiini uimapuku-postausten kautta. Tänä kesänä löysin aiheesta videon, jossa Jessica Rey käy läpi naisten uima-asujen historiaa.

"Muodilla on väliä. Se vaikuttaa mielikuvitukseen ja ohjaa tapoja, joilla ihmiset ainutlaatuisesti ilmaisevat itseään. Naisten uimapuvun evoluutio on yksi paikka, jossa säädyllisyydestä on näkyvästi siirrytty pois. Tämän päivän uima-asumaailmassa pieni on usein kaunista ja vähemmän on halutumpaa. Mutta suunnittelija ja näyttelijä Jessica Rey kysyy: "Kuka sanoo, että sen pitää olla pikkuruinen?" Rey väittää, että siveyden käsitteen sisällä on vapaus - siveellisyys ei ole sitä, että peitetään sitä, mikä on pahaa, vaan paljastetaan sitä, millä on arvoa."

Noin yhdeksän minuutin viedoa on mielenkiintoinen katsaus naisten uimiseen, bikinien syntyyn ja Jessican omaan uimapukumallistoon, jossa on söpöjä uima-asuja. 


Audrey, Rey Swimwear

Olemme itse viettäneet tänä kesänä paljon aikaa rannoilla uiden ja leikkien. Se on ollut myös mahdollisuus katsastaa uimapukumuotia. Bikinit ovat rusketusta kaipaaville must, mutta itse tykkään uimapuvuista, jotka ovat kauniita, tyylikkäitä ja omia hyviä kohtia korostavia.

Rannalla käynti ei taida olla ihan vain uimista varten. Huvittuneena olen seurannut, miten nuoret naiset kävelevät vesirajaan, pysähtyvät ja nostavat kädet hiuksiinsa, vetäen sormia hiusten läpi tai nostellen hiuksia ylöspäin, samalla horisonttiin tähyillen.  Huomasihan joku varmasti! :)

Bikinihousumuoti näyttää myös kulkevan noususuuntaan  Näyttää siltä, kuin käytössä olisi wedgie, ja pikainen guugletus löysikin Cosmopolitanin artikkelin, jossa siitä jo puhutaankin tämän kesän kuumimpana muotina.

No, Jessica Rey väittää, että yksiosaisten uimapukujen suosio on nousussa.  Tällä hetkellä meidän perhe suosii niitä sekä naisilla että tytöillä, joten olemme ehkä jo muodikkaita! Oma suosikkimallini on "boy leg" ja löysin ihanan 50-lukulainen uikkarin Surfdome-nimisestä nettikaupasta:

Seafolly La Vita Boyleg Maillot Swimsuit
Sehän on tietysti loppuunmyyty, mutta korvamerkkaan sivun tulevaisuutta varten ja alan säästämään! Millaisista uikkareista sinä tykkäät?

Hyviä uimahetkiä kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...