22.4.2012

Lukemista naisille

Olen verkkokaupasta tilattujen kirjojen onnellinen omistaja!
Valitsin kirjat alekorista otsikoiden ja kuvausten perusteella.  
Vaikka luenkin kirjoja netin kautta, on kädessä olevassa kirjassa ihan oma tuntonsa.
Sitä saa laavata ja sivuja käännellä nopeasti siihen hyvään kohtaan.   
Se on helppo nappaista käteen kun käy hetkeksi pitkälleen tai kun odottelee perunoiden kypsymistä tai lasten voimistelukerhon loppumista. 


Tilaamieni kirjojen joukossa on kolme naisteemaista kirjaa, kuinkas muutenkaan :)
Ilahduin Martti Lutherin vaimosta kertovasta kirjasta...sen jälkeen kun mainitsin Katie Lutherin tässä postauksessa, olen toivonut, että saisin lukea hänestä lisää.  Riikka Juvonen, taidemaalari, kuvittaja ja kirjailija, on uusi tuttavuus.  Minusta on kiva lukea naiskirjoja suomalaisten naisten kirjoittamana, joten mielenkiinnolla odotan lukuhetkiä.   

Aloitan lukemisen Pirjo Alajoen kirjasta 'Naiseus vedenjakajalla - Kristillinen näkökulma feminismiin'.  
Se on julkaistu vuonna 2005 ja olen voinut lukea siitä jonkin arvostelun tai vastaavan, niimi on sen verran tuttu.  Nyt se on siis käsissäni ja kirjoitan sitten täälläkin mitä ajatuksia kirja herätti.  

Tilasin kirjat Ilon Polku verkkokaupasta, uusi tuttavuus sekin.  Netissä ei voi maksaa, mutta kun sain siirrettyä rahat tilille, kirjat tulivat ilman ongelmia perille.  

Tämä on vähän vaarallinen tilanne kotona...äitillä on uusia kirjoja!  On voinut olla päiviä, joissakin kodeissa, ehkä, jolloin nälkäiset lapset käyvät kyselemässä mitä illalla syödään kun äiti istuu vain nenä kirjassa.  Tässä perheessä viimeksi kävi näin 'Piiat' kirjan kanssa.  En nyt muista kirjailijan nimeä, mutta siitähän ilmestyi se Oscarin voittanut elokuvakin hiljattain. Mutta onneksi on sunnuntai!  

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Piiat oli mustakin tosi hyvä, katsoin myös elokuvan ja se oli onnistunut, vaikka kaikki kirjan jutut eivät tietenkään olleet siihen mahtuneet.

    Tuo Alajoen kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta, odotan kommenttejasi siitä!

    VastaaPoista
  2. Hei, mulla oikein sormet syyhyää päästä kirjan kimppuun, mutta en ehdi ennen viikonloppua :( No, tuleepahan ainakin ruokittua lapset! Kiitos kommentista...en ole vielä ehtinyt näkemään Piiat elokuvaa, mutta toivelistalla on.

    VastaaPoista

Tervetuloa keskustelemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...